Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tankı görmek

Rüyada su tankı görmek

Rüyada su tankı görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada su tankı gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada su tankı görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada tanka binmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada asker ve tank görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada tank ve asker görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada tank görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada askeri tank görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada savaş tankı görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Rüyada asker tank görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments