Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve tank görmek

Rüyada asker ve tank görmek

Rüyada asker ve tank görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, gelirinin çoğalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asker ve tank gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Rüyada asker tankı görmek verilen sözlerin tutulacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Rüyada asker ve tank görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada tank ve asker görmek maddi olanaklarının artacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada asker tank görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Rüyada su tankı görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri tank görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada savaş tankı görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, adaletin geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada tanka binmek saygının ve iletişimin bozulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments