Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tank ve asker görmek

Rüyada tank ve asker görmek

Rüyada tank ve asker görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tank ve asker gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada asker tank görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada asker tankı görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tank ve asker görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker ve tank görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret eder.

Rüyada tanka binmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada su tankı görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri tank görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, neşenin yerine geleceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş tankı görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments