Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, anne babaya müjde verileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tanımadığım biriyle sevgili olmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Rüyada tanımadığınız biriyle sevgili olmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın sevgili görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, nimetin çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments