Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığınız biriyle sevgili olmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın sevgili görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments