Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın sevgili görmek

Rüyada tanımadığın sevgili görmek

Rüyada tanımadığın sevgili görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın sevgili gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek âlim kimselerden feyz alacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak her şeyin yenileceğine, rahatın kaçacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığınız biriyle sevgili olmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın sevgili görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments