Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığım biriyle sevgili olmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, dolandırılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ancak yılmayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments