Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada tanımadığı birini sevgili olarak görmek en yüksek makamlara oturacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi tanımamak çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kötü gününden de geri duracağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kızla sevgili olmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak işlerinin baltalanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments