Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kızla konuşmak

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yeterli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, rahat rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın ölüyle konuşmak bereketli bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments