Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek yeni bir yola gireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığınız bir erkeği öpmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı erkeği öpmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, onu uyaracağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini öpmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments