Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı insanlardan kaçmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten kaçmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments