Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinden kaçmak

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, bir şeyden zarar görmeye, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak şansının artacağına, kazançlı işlere gireceğine, geçiminin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı insanlardan kaçmak onlara doyasıya sarılacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekten kaçmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments