Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birinden kaçmak

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kendi işini açacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten kaçmak parasal durumun düzeltileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı insanlardan kaçmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak istediği başarıya kavuşacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments