Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kar sağlayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, süzüleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı insanlardan kaçmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, akıl vereceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekten kaçmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments