Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle tokalaşmak

Rüyada tanımadığın biriyle tokalaşmak

Rüyada tanımadığın biriyle tokalaşmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, rakiplerini alt edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kendi işini açacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada tanımadığın biriyle tokalaşmak anne babanın üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın erkekle tokalaşmak dönmeyen şansın artık döneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, daha çok çalışılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işarettir.

Rüyada ölü birisiyle tokalaşmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aksiliklerin aşılacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle tokalaşmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla tokalaşmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments