Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymakamla tokalaşmak

Rüyada kaymakamla tokalaşmak

Rüyada kaymakamla tokalaşmak yaşam standartlarını yükselteceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, şifa göreceğine delalettir.

Rüyada kaymakam eli öpmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaymakamla evlenmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, başına türlü işler geleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaymakam karşı görmek sürekli tartışacağına, birikiminin artacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kaymakamla sohbet etmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalet eder.

Rüyada kaymakam eşini görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada vali kaymakam görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaymakam eşi görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments