Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kendisini yıpratacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak alınganlıkların hasıl olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments