Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, ilim irfan sahibi olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tanımadığın insanlarla tanışmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntılarından arınacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işinin en iyisi olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancılarla tanışmak sevinç ve sürura, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments