Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kız çocuğunun olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, deşarj olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yüzlerin asılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın insanlarla tanışmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle tanışmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments