Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, başarıları ile tanınacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak maddi konuda zayıflayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlarla tanışmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızla tanışmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments