Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle dans etmek

Rüyada tanımadığın biriyle dans etmek

Rüyada tanımadığın biriyle dans etmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dans etmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle dans etmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle dans etmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle dans etmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birisiyle dans etmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Rüyada yağmurun altında dans etmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Rüyada birinin dans ettiğini görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments