Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dans ettiğini görmek

Rüyada birinin dans ettiğini görmek

Rüyada birinin dans ettiğini görmek çok büyük adımlar atacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, tecrübe kazandıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dans ettiğini gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada düğününde dans ettiğini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulda dans ettiğini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle dans ettiğini görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dansa davet edilmek evinin geçiminin zorlaşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, üzücü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle dans ettiğini görmek çaresizleşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerinin dans ettiğini görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada iki kişinin dans ettiğini görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına inanılır.

Rüyada birinin dans ettiğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments