Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle dans etmek

Rüyada tanımadığın bir erkekle dans etmek

Rüyada tanımadığın bir erkekle dans etmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dans etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dans etmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle dans etmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle dans etmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle dans etmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, yükünün hafifleyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada erkekle dans etmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kişinin afiyette kalacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşıyla dans etmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle dans etmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yeni işlere girişileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments