Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini yaralamak

Rüyada tanımadığın birini yaralamak

Rüyada tanımadığın birini yaralamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sabit geliri olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birini yaralamak gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birini yaralamak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı yaralamak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yaraladığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan yaralamak maddi konularda kayıplar olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini yaralamak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada adam yaraladıgını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği yaralamak kafa olarak daha rahat edileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada birini tabancayla yaralamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments