Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli tanımadığın birini görmek

Rüyada sürekli tanımadığın birini görmek

Rüyada sürekli tanımadığın birini görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli tanımadığın birini gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada tanımadığın birini sürekli görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sürekli tanımadığın birini görmek duyguların karşılık bulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli akan su görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada bir insanı sürekli görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli bebek emzirmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada sürekli öldüğünü görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments