Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak esenliğe kavuşacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir evde kalmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek zenginliğe sahip olacağına, daha bir sevileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini hamile görmek eve huzur dolacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden hamile kalmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments