Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada tanımadığın birini hamile görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, planların sarkacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak iş güç sahibi olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini hamile olarak görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, gelirinin çoğalacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birini ölü görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı adam görmek zorlukları teker teker aşacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın kişiyi görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments