Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden hamile kalmak

Rüyada ölüden hamile kalmak

Rüyada ölüden hamile kalmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayallerinin yıkılacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada ölüden hamile kalmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden hamile kalmak uğranılan zararın paylaşılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni hamile kalmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada başka birinden hamile kalmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hamile kalmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, rahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments