Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir evde kalmak

Rüyada tanımadığı bir evde kalmak

Rüyada tanımadığı bir evde kalmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, uzun sohbetler edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir evde kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tanımadığı bir evde kalmak insanların afiyet bulacağına, güzel bir hayatı olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle evleneceğini görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir eve girmek ters giden olayların düzeleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın eve girmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın ev görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir eve girmek önünün açık olacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı eve girmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, günbegün kötüleşeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments