Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir hasta görmek

Rüyada tanımadığın bir hasta görmek

Rüyada tanımadığın bir hasta görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, bereketli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir hasta gördüyseniz:

  • Göreceksiniz spordan sonra her şeyi farklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

Rüyada tanımadığın birini hasta görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı hasta görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir hasta görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe aşık olmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada tanımamazlıktan gelmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, satışların düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments