Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı hasta görmek

Rüyada tanımadığı hasta görmek

Rüyada tanımadığı hasta görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, her zaman çok üzgün olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı hasta gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Rüyada tanımadığı hasta görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir hasta görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birini hasta görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birini öldürmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birine aşık olmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments