Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, mallarının eksileceğine, rızkının genişleyeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın adamla evlenmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kişinin şansının artacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir adam öldürmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adam görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kişinin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir adamla öpüşmek dertlerinin biteceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments