Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve sevgiliyi görmek

Rüyada baba ve sevgiliyi görmek

Rüyada baba ve sevgiliyi görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Rüyada baba ve sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Rüyada babanın sevgilisini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, elinize para geçeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba ve sevgiliyi görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasının öldüğünü görmek esenliği bulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin babasını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi babasıyla tanıştırmak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının sevgilisi olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments