Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada tanımadığı erkekler görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kötü günlerin biteceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yürümek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayatını yoluna sokacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkek tarafından öpülmek hasretliğin biteceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadık erkekler görmek çok başarılı olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, işlerinin çok açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir erkekten evlenme teklifi almak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, saygınlığının da artacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evli olduğunu görmek bir bebek sahibi olunacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments