Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek başını borçlardan kaldıramayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek onu dinleyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments