Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkeği sevmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği sevmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği sevmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkeği sevmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir erkeği sevmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birini sevmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı genç bir erkek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işini kaybedeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle birlikte olmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, geçim derdi çekeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bi erkeği öpmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments