Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak

Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak

Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, geçecek güzel bir ömre, sorumluluk alacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle yatmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle yatmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak üzüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle yan yana yatmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments