Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı sevgili görmek

Rüyada tanımadığı sevgili görmek

Rüyada tanımadığı sevgili görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı sevgili gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Rüyada tanımadığın bir sevgili görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek edilen duaların kabul olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı sevgili görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, tövbe etmeye inanılır.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sağlığının geri geleceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, duygularının karşılık göreceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak zorluk ve zahmete düşeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birisiyle sevgili olmak yolunda huzurla devam edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments