Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yeni işler alacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, onları koruyup kollayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığınız bir kadın görmek kazancın günden güne daha da artacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments