Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada tanımadığım biriyle evlenmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın erkekle evlenmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızla evlenmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamla evlenmek bolluğa kavuşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, içine fesat düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments