Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı adamla evlenmek

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, duaların boşa gideceğine, çıkmaza düşeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek aksine daha da zorlaştıracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın adamla evlenmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adama sarılmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın adamlar görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments