Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek yakın zamanda rahat edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çok güzel günler göreceğine, parasının ve malının da artacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın kişiyle evlenmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir bayanla evlenmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle evlenmek aile saadetinin artacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın adamla evlenmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, bol rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kişiyle evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments