Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı kadın görmek

Rüyada tanımadığı kadın görmek

Rüyada tanımadığı kadın görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadın gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadın görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kişinin yasa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadına sarılmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kişinin her işi severek yapacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı kadın görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kadınla öpüşmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, prestij kaybı yaşanacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments