Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle yatmak

Rüyada tanımadığı biriyle yatmak

Rüyada tanımadığı biriyle yatmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak çok büyük mutluluklar tadacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle yatmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle yatmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Rüyada deniz üzerinde yatmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, elinin darlık görmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin dizine yatmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde yatmak mutluluğa giden yolu bulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments