Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle yatmak

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak işinden çıkarılacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkekle yatmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rahat rahat yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı evde yatmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada yabancı biriyle yatmak iyi geçineceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kadınla yatmak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada yabancıyla yatmak nimet bolluğu yaşayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments