Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba tarafından öpülmek

Rüyada baba tarafından öpülmek

Rüyada baba tarafından öpülmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada baba tarafından öldürülmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada baba tarafından ısırılmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babası tarafından azarlanmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, önemli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada baba tarafından azarlanmak zarar etmeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada babası tarafından dövülmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments