Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek dertlerinin günden güne artacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada baba tarafından bıçaklanmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada baba tarafından vurulmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba tarafından öpülmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada babası tarafından dövülmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından azarlanmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babası tarafından bıçaklanmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek şansın önünün kesileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments