Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada babası tarafından bıçaklanmak bir sebeple çok zarar göreceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş baba tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babası tarafından öpülmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada babası tarafından azarlanmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba tarafından ısırılmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba tarafından akraba görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından öpülmek aileden ayrı kalınacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından vurulmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments