Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen baba tarafından öpülmek

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendisini geliştireceğine, duymadığı sözleri duyacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Rüyada baba tarafından ısırılmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada babası tarafından evden kovulmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada babası tarafından azarlanmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, birlikteliğe başlayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına tabir olunur.

Rüyada baba tarafından azarlanmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından öpülmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek uğursuzlukların kol gezeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babası tarafından öpülmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada baba tarafından akraba görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments