Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından azarlanmak

Rüyada biri tarafından azarlanmak

Rüyada biri tarafından azarlanmak maddi kolaylığa ulaşacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Rüyada biri tarafından azarlanmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Rüyada baba tarafından azarlanmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birisi tarafından azarlanmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada patron tarafından azarlanmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğretmen tarafından azarlanmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kendi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babası tarafından azarlanmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments